Appelinck perst uw fruit…
Zo bekom je de heerlijkste sapjes van je eigen bomen.
Het sap wordt professioneel verwerkt in een BAG-IN-BOX,
klaar om lang te bewaren.
Veelgestelde vragen
-
Alle soorten appelen, eventueel gemengd met peren (max. 30% peren t.o.v. 70% appelen) om een unieke smaak aan je sap te geven.
Klein fruit doen we momenteel niet voor derden. -
Onze persmachine staat in onze loods in de Kruisbeeldstraat 178A te Hamme.
-
Jouw fruit wordt bij ons reeds gespoeld met water. Wel vragen we om grote onzuiverheden (aarde, takjes, blaadjes) zoveel mogelijk zelf te verwijderen.
-
Wij vragen vriendelijk om ten minste 100 kg fruit te laten persen.
-
Jouw appelen (eventueel gemengd met max. 30% peren) komen toe in bakken. Vervolgens worden de appelen grondig gespoeld met water, waarna ze vermalen en geperst worden in onze persmachine. Nadien wordt het bekomen sap gepasteuriseerd om alle micro-organismen te doden. Tenslotte wordt uw sap afgevuld in een handige BAG-IN-BOX, klaar om lang te bewaren.
-
Wij voorzien een aantal vaste persmomenten rond de oogstperiode (eind september), maar vragen om altijd op voorhand telefonisch contact op te nemen om een afspraak in te plannen.
-
Dit hangt af van een aantal factoren, het is best om telefonisch contact op te nemen met ons: +32 52 47 86 06